beige link.jpg Stolab© Lilla Åland chair and Carl divisible table 18 (5).jpg
beige link.jpg

15% rabatt på Lilla Åland & Prima Vista stol

Mellan 3 - 20 maj så vill vi erbjuda slutkunder 15% rabatt på Lilla Åland och Prima Vista stolar. Dessa stolar är riktiga klassiker som har bevisat sin kvalitet och stil genom åren. Med sin tidlösa design kommer de att förgylla ditt hem och ge dig både komfort och stil just nu till ett ännu bättre pris!

Prima Vista stol & barstol

Prima Vista serien är formgiven av Marit Stigsdotter och Staffan Lind. Stolens bakben med sin lätta böjning vid ryggbrickan tillsammans med den mjukt rundade ryggen och den behagliga sitsen skapar de små detaljerna som gör den stilren och bekväm att sitta på. Prima Vista stol och barstol är tillgänglig i massiv björk eller massiv ek.

Stolab© Prima Vista table and Prima Vista chair 0407 (4).jpg Stolab© Prima Vista bar stool 0404 (8).jpg

Lilla Åland

Erbjudandet gäller dessutom på Lilla Åland stol, karmstol och barnstol hög och låg i samtliga träslag, ytbehandlingar och kulörer.  Lilla Åland, vår tidlösa klassiska pinnstol i björkträ, är en älskad och bästsäljande möbel skapad av den framstående formgivaren Carl Malmsten. Stolen utstrålar en distinkt elegans med sina åtta formade ryggpinnar och en mjukt skålad sits med dubbelfasad kant. De svagt utställda, svarvade benen ger en fin balans till designen, och det mittkryssade stödet adderar stabilitet.
 

Stolab© Lilla Åland chair and Carl divisible table 0409 (3).jpg Stolab© Lilla Åland chair and Carl divisible table 1 (4).jpg
Stolab© Lilla Åland chair and Carl divisible table 8 (kopia).jpg

Läs mer om oss